سایز متن /
بسم الله الرحمن الرحیم
مِنَ الْمُؤْمِنينَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضى نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْديلا (سوره احزاب: ۲۳).
با نهایت تاسف روز سه شنبه ۲۳ دیماه ۱۳۹۹ خبر رحلت جانگداز اموزگار ارجمند و استاد گرامی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ محمد طیبی سورکی در فرخی از رسانهها منتشر شد و افزون بر خانوده آن یار سفر کرده جامعه روحانیت و اهل فرهنگ را در این غم عزدار کرد.
او دانشمند و محقق و خطیبی ارجمند و تاثیر گذار در رشد و تعالی فرهنگ دینی و متخلق به سجایای اخلاقی و خدمتگذاری صدیق برای مردم بود.
با او از مدرسه جعفریه رستمکلا که با مدیریت فقیه وارسته استاد آیت الله ایازی (رضوان الله تعالی علیه) تاسیس و اداره میشد آشنا شدم، و بعدا به حوزه علمیه قم وارد و دوران سطوح عالی و خارج فقه واصول را طی کرد و پیش از انقلاب از مقلدان بنیاگذار انقلاب اسلامی آیت الله امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) بود و پس از انقلاب برای تدریس در مدارس دولتی به شهرستان ساری رفت و ضمن تدریس با وعظ و خطابه و سخنرانیهای اعتقادی و اخلاقی به ارشاد مردم میپرداخت.
کلاسهای او با معنویت و تاثیر آفرین بود.
یکی از دوستان روحانی که خود از اموزگاران و روحاتیون فرهیخته است گزارش میداد که هنگام کلاس درس اعتقادات و سخن گفتن از معاد و روز رستاخیز دانشجویان کلاس او که همه جوان بودند گریه سر میدادند.
من او را قبل از شروع عملیات والفجر شش در دهلران دیدم.
نیروهای فراوانی از استانهای گیلان و مازندران در یک فلاتی در غرب دهلران گرد آمده بودند و من مسئول امور فرهنگی سپاه کربلا در ان منطقه بودم، ارتباط من توعا با روحانیون اعزامی بود.
در ان روزها حاج شیخ محمد طیبی (ره) را با لباس بسیجی و عمامه سفید بر سر دیدم، او در میان نیروهای رزمنده سخنرانی میکرد، سخنراتیهای او حدا تاثیر بخش و بیانگر مطالعه دقیق بود.
حاج شیخ محمد طیبی (رضوان الله تعالی علیه) روحانی متعهد، روشنفکر و دلسوز برای مردم و اسلام و انقلاب بود، و راز علاقه علما و روحانیون منطقه به او در دانش، تقوا و صداقت او بود.
فقدان او ضایعه دردناک برای جامعه اسلامی و انقلاب و نظام اسلامی است.
خداوند روح این عزیز را شاد و با اولیای طاهرین (علیهم السلام) محشور نموده و یاد او برای سرمش گرفتن ماندگار و گرامی باد.